Top Ad unit 728 × 90

Samsung Galaxy Note 7'ler çöpe gidecek

Samsung Galaxy Note 7'ler çöpe gidecek

Samsung, geri topladığı 2 milyon Galaxy Note 7 akıllı telefon ile ilgili merak edilen stratejisini açıkladı. İşte üreticinin cihazlarla ilgili planlarının detayları.


Samsung Galaxy Note 7 modeli ile ilgili gelişmeler teknoloji gündeminin en sıcak konusu olmaya devam ediyor. Galaxy Note 7 hakkında merak edilen bir konu da şirketin geri topladığı telefonlarla ne yapacağıydı. Beklenen açıklama ise yetkililerce yapıldı.

Galaxy Note 7 modelleri yok edilecek


The Verge’ün haberine göre, Samsung topladığı Galaxy Note 7’leri ne tamir edecek ne de yenileyecek. Şirket tarafından tüm cihazların doğrudan hurda haline getirme kararı aldığı onaylanmış durumda. Tabii ki şirket ortadan kaldırma bu sürecini güvenli bir şekilde güvenli bir yerde gerçekleştirecek.

Samsung’un 2 milyon adet Galaxy Note 7 üretmiş olduğunu da hatırlatalım. Ayrıca bu cihazlardaki geri dönüşüm pratiklerinin oldukça zor olması ise nadir elementlerin ve diğer bileşenlerin geri dönüşümünü mümkün kılmıyor.

Diğer taraftan Greenpeace gibi organizasyonlar Samsung’un süreci çevreye zarar vermeyecek şekilde gerçekleştireceğinden ve şirketin konuyla ilgili şeffaf bir tavır sergileyeceğinden emin olmak istiyor.

Kaynak : shiftdelete
Samsung Galaxy Note 7'ler çöpe gidecek Reviewed by Unknown on 15:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Gezginler. Blogger tarafından desteklenmektedir.