Top Ad unit 728 × 90

Google chrome Son Sürüm indir

Google chrome Son Sürüm indir

Google chrome Arama Motoru

windows Google chrome  Tarayıcı Full Son Sürüm Türkçe Olarak gezginler Sitemizden indirebilirsiniz.
Google chrome Diyer Tarayıcılara Göre En Hızlı ve Kulanması Kolay Olanıdır

Google Chrome Tarayıcı Hakında

Hız

Chrome mümkün olan her şekilde en hızlı tarayıcı olmak üzere tasarlandı. Masaüstünüzden başlaması hızlıdır, Web sayfalarını anında yükler ve karmaşık Web uygulamalarını ışık hızında çalıştırır.
Diğer
Sadelik

Chrome'un tarayıcı penceresi kullanışlı, temiz ve sadedir. Örneğin, aynı kutudan arama ve gezinme yapabilir, sekmeleri hızlı ve kolay bir şekilde istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
Diğer
Güvenlik

Chrome, Web üzerinde daha güvenli olmanızı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bunun için kötü amaçlı yazılımlara ve kimlik avına karşı yerleşik koruma, en son güvenlik düzeltmelerine sahip olduğunuzdan emin olmanızı sağlayan otomatik güncellemeler ve diğer pek çok özellik sunar.
Diğer
Gizlilik

Chrome, gizli bilgilerinizin denetiminin sizde olmasını sağlarken çevrimiçi ortamda paylaştığınız bilgileri korumanıza da yardımcı olur.
Diğer
Özelleştirme

Chrome'u özelleştirmenin ve tamamen size özel hale getirmenin pek çok yolu vardır. İnce ayarlar yapmak, Chrome Web Mağazası'ndan uygulama, uzantı ve tema eklemek çok kolaydır.
Diğer
Oturum Açma

Chrome'da oturum açmak yer işaretlerinizin, geçmişinizin ve diğer ayarlarınızın tüm bilgisayarlarınızda olmasını sağlar. Ayrıca tüm favori Google hizmetlerinizde otomatik olarak oturumunuzu açar.

Google chrome Son Sürüm indir


Google chrome Son Sürüm indir Reviewed by Unknown on 15:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Gezginler. Blogger tarafından desteklenmektedir.